Visita guiada per “Una nit a Tunísia”

January 22nd, 2020 Posted by Uncategorized 0 thoughts on “Visita guiada per “Una nit a Tunísia””

Com a bis de cloenda, HD Riudebitlles ha organitzat una visita guiada per l’exposició, que tindrà lloc diumenge 26 de gener de 2020, a les 12 del migdia, a Sant Pere de Riudebitlles. Trobada davant l’espai Satan (carrer Nou, 29), continuació cap al molí de cal Xerta i final a HD Riudebitlles (carrer de Baix, 33).

La mostra recull una trentena de treballs d’artistes plàstics que s’han acollit a la convocatòria d’HD Riudebitlles, de versionar obres d’altres artistes -com es fa amb les peces musicals- o, fins i tot, d’utilitzar l’obra d’un altre artista per crear-ne una de nova, com va fer Rauschenberg amb un quadre de De Kooning.

HD Riudebitlles ha volgut celebrar el seu desè aniversari, el 28 de desembre, dia dels Innocents, amb una mostra d’humor, ironia i transgressió.

Diseño Old Barrel