Pintures i relleus de Ferran Texidor

February 26th, 2020 Posted by Uncategorized @ca 0 thoughts on “Pintures i relleus de Ferran Texidor”

Format a Cambridge, Nova York i París, Ferran Texidor (Barcelona 1936) ha viscut al Marroc, Eivissa, Itàlia, França i, darrerament entre Màlaga, Barcelona i Segòvia. Ha viatjat per Àsia, Àfrica i Amèrica, assimilant de totes les cultures allò que sintonitza amb la seva sensibilitat i manera de ser. Paisatgista, colorista, matèric, abstracte, gestual, constructivista, referencial, collagista… de tot hi ha a l’obra de Texidor amb un accent molt particular. La coordinació de plans i geometries amb superfícies matisades, transparents, flotants en un espai irreal el fan un pintor refinat, poeta de l’harmonia i el ritme. HD Riudebitlles ret homenatge a aquest artista cosmopolita, que ha fet de l’art la seva vida.

Inauguració de l’exposició: dissabte 29 de febrer de 2020, a les 19.30.

Exposició fins al 29 de març de 2020. HD Riudebitlles – molí de cal Xerta – Espai Satan. Sant Pere de Riudebitlles.

Diseño Old Barrel