“Marges i camins”

June 10th, 2019 Posted by Uncategorized @ca 0 thoughts on ““Marges i camins””

30.06.2019, a les 12.00: recorregut per l’exposició de Kristof Willemsen, guiat per l’artista, que presenta el seu treball dels darrers dos anys: un viatge íntim explorant les fronteres i possibilitats de la pintura. HD Riudebitlles, espai Satan i molí de Cal Xerta. Exposició fins al 13.07.2019.

Kristof Willemsen (Anvers, 1972) va arribar a Catalunya fa 35 anys, i en fa 4 que resideix a Sant Joan de Mediona, on té també el seu estudi. Tot i que fa molts anys que pinta, aquesta és la seva primera exposició individual.

Riudebitlles Territori d’Art aposta per un artista emergent, introspectiu, que ha decidit sortir del taller i compartir el treball que ha fet els dos últims anys: el seu viatge íntim explorant les fronteres i possibilitats de la pintura.

“Tot acte de llibertat conté una bellesa singular”.

Exposició fins al 13 de juliol de 2019
Horaris: dissabtes, de 18.00 a 20.00
Espai Satan – carrer Nou, 29
Molí de cal Xerta – carrer de Baix, 32
Hotel HD Riudebitlles – carrer de Baix, 33
Sant Pere de Riudebitlles

Visites concertades fora d’horari: escolesvelles@gmail.com – info@hdriudebitlles.com

Diseño Old Barrel